Extension Hairtalk

Vi har en del års erfaring og ekspertise med Hairtalk extensions, og vi bliver løbende opdaterede med ny viden og kurser inden for denne metode. Derfor kan du trygt sætte dig i frisørstolen hos os, hvis du ønsker hårforlængelse eller mere fyldigere hår med extensions af bedste kvalitet.

Hairtalk extensions kan bruges til mange formål, hvad enten du ønsker længde, mere fylde i egen længde, eller en glat page med mere fylde i siderne. Derudover har hairtalk extensions et unikt og ultratyndt tapesystem til påsætning, hvilket betyder, at disse extensions også kan bruges af dig, med meget fint hår, eller måtte lide af sygdomme i hår eller hovedbund.

Lang holdbarhed med hairtalk.
Med hairtalk extensions kan vi skabe fantastiske frisurer og flotte forvandlinger, der holder længe. Denne metode har en holdbarhed på op til seks mdr, derudover er hairtalk et meget fleksibelt system, da dit eget hår ikke sætter nogen begrænsninger for brugen af disse extensions, hvilket nogle andre metoder gør. takket være det skånsomme tapesystem, kan hairtalk extensions blive påsæt i selv det fineste eller tyndeste hår. hairtalk extensions er ikke overfladebehandlede, hvilket giver den bedste forudsætning for at falde i med dit eget naturlige hår. Derudover findes Hairtalk extensions i adskillige farver og nuancer, samt længder, så du skal ikke være bekymret for, at vi ikke finder den nuance og længde der passer perfekt til dit hår. Skal du have extensions? hvis du er interesseret i at høre mere om vores ekspertise med hairtalk extensions, så ring til os så vi kan guide dig hos Bobbypin 

Stress og hårtab

Hairtalk Extension er det helt rigtige til dig det har oplevet stress og har tabt en del hår. Da de er meget lette og ikke påvirker håret.

Fylde

Har du er fint hår og ønsker mere fylde, så kan 2 pakker være lige det du har brug for.
Se vores priser på Extension under Behandlinger
Kan du ikke finde en tid den dag du ønsker, så kontakt os på tlf 53839499 eller på Instagram: Bobbypinhairstudio, så vender vi tilbage.