Reflekser•Touchup• Balayage•Farve•Glossing

Hårfarven specielt til dig.

 Hos Bobbypin udvælger vi farven i salonen efter en grundig snak med dig og dine ønsker. Således sikrer vi at du får en flot hårfarve, der blender sig ind og fremhæver det naturlige farvespil i dit hår.

Reflekser og striber giver er flot og naturligt spil i håret. Hos Bobbypin udføre vi flere forskellige teknikker, der hver giver et forskelligt udtryk, alt efter hvad du ønsker at opnå med dine reflekser.

Vi laver: Babylights Balayage Foilayage Chunkylights Dimensionel Highlights

Vi anbefaler altid en glossing efter dine (lyse) striber. En glossing giver dig det smukkeste blanke og silkebløde hår. En glossing en en plejende farve der får de nylavet reflekser til at spille smukt sammen. Den kan også fjerne gult skær på håret. Perfekt hvis du ønsker helt kolde toner på dine reflekser. En glossing kan laves i alle nuancer.

Balayage:
Balayage er en unik hårfarve  teknik, der giver dig et merenaturligt look. Det er for dig, der ikke ønsker skarpe udgroninger på samme måde som "almindelige" reflekser.  Har du nogensinde været bekymret for at få decideret “striber” efter et besøg hos frisøren, så er balayage en sikker måde at undgå den hårde kontrast ved udvoksning. Balayage giver er virkelig flot og tidløst look.  

Touch up:
Vedligehold dine striber så de holder sig flotte i længere tid. En Touch er en hurtig behandling på ca 20 min. Som du kan booke mellem dine striber. Typisk efter  6-8 uger kan du få frisket bunden op, løfte den mørke bund, dække de grå hår eller det gyldne skær du gerne vil have hvidt/ koldt. Spørg din frisør ved næste refleks behandling.

Lad os farve dit hår så skånsomt som muligt.
Vores farveserie er baseret på Quinioa og Abyssinian Olie. Der er bygget på certificeret organiske ingredienser, det har en maximal beskyttelse af hud og hår under og efter farven.  Farven respektere hårets naturlige reflekser, for det mest naturlige resultater, selv på porøst, åbent og skadet hår. 
Denne specielle teknologi indfanger og beklæder mikrofibrene i håret, som giver en extraordinær holdbar farve, og en dybdegående pleje til dit hår. Den er fri for: Ammoniak PPD Parabener Den er rig på: Bio-certificeret plante ingredienser  Blødgørende antioxidanter
Fraværet af ammoniakdampe og den delikate, allergifremkaldende duft, gør farvebehandlingen til en yderst behagelig oplevelse i Bobbypin.


Kan du ikke finde en tid den dag du ønsker. Så kontakt os på tlf 53839499 eller på Instagram: Bobbypinhairstudio, der svarer vi med det samme.