Hårkur

Hårkur


Hos Bobbypin anvender vi Brazilian Bond Builder/B3

B3 er en banebrydende bondkur, der trænger ind i hårets fibre, for at beskytte og samle de bindinger, der nedbrydes under  kemiske behandlinger. 

Ved anvendelse af B3 reducerer du skader i håret og farvens glans og holdbarhed forbedres. Bondkuren arbejder målrettet på at reparere de ødelagte bindinger, der får håret til at knække og spalte over tid.

Håret bliver mærkbart stærkere , sundere, mere modstandsdygtigt og du får en mere levende og glansfuld farve.
Vi tilbyder B3 implanteret i alle vores farvninger, hvilket ikke tager extra tid i din behandling.

B3 stand alone:
Vi tilbyder også B3 som en stand alone kur.  Den kan du får lavet, hvis du føler dit hår er tørt, livløst eller har været en solrig sommer igennem.
Book den evt sammen med en klipning. Eller som en behandling helt for sig selv, hvis du bare vil forkæles med en god gang hovedbundsmassage.

B3 “Young again”
Vi tilbyder en “Young again” B3 kur som vækker selv det mest ødelagte hår til live igen.  Der renses først af for skadelige mineraler, derefter B3 Bond builder i håret og 20 min i varme og efter en vask med beroligende hovedbundsmassage der stimulere hårsækkene.

 Split end Bond Builder
Den fungere  som en lynlås på dine spidser. Denlimer spaltede spidser sammen. B3 split end kur til dig der evt har fået farve eller reflekser og ikke ønsker at blive klippet lige nu og her. Med Split end kan du trække din klipning lidt og stadig får fornemmelsen af “nyklippet” spidser. Den er også til dig der kun ønsker 2-3 cm af længden. Men der er måske lidt mere der trænger. Så kan Split end redde det sidste stykke der ikke skal klippes af. Vi anbefaler altid du bruger B3 Brazilian Bond produkter hjemme, da det forlænger holdbarheden. B3 kan købes til hjemmebrug i salonen.

Kan du ikke finde en tid den dag du ønsker, så kontakt os på tlf 53839499 eller på Instagram: Bobbypinhairstudio, så vender vi tilbage.