Om os

Book en tid

Heidi

Medejer af BobbyPin

ØKOLOGISK FRISØR
Jeg har gennem mine 25år som frisør, udviklet og forfinet mine klippeteknikker, og måden at anskue håret på.

Mit kreative hjerte elsker at arbejde med alle farveteknikker, reflekser, balayage og babylight. Hvilket passer perfekt til min passion for langt og mit speciale krøllet hår (curlcut).
Står dog aldrig af vejen for, at lave sjov og ballade med kort hår og spændende farver. Til dette bruger jeg økologiske produkter,  uden unødig kemi fra OWAY

Hos mig er kreativitet og dialog i højsædet, da frisuren og stilen er en vigtig del af din personlighed

For mig er det absolut vigtigste, at du forlader vores salon med et stort smil på læben, fordi du føler dig endnu bedre tilpas med din nye, sunde frisure og et bæredygtige valg, når du ønsker lidt selvforkælelse og en ny, flot frisure. 

Jeg laver EXTENSION og har gjort det siden det kom frem på markedet. Har arbejdet med mange metoder. Jeg tilbyder de 2 metoder jeg har fundet mest skånsomme. Invisible hair extensions og tape Extension. Du kan læse mere om de 2 metoder under Extension.

Så ønsker du lidt fylde, hvis håret er fint eller ønsket om langt hår. Så kontakt mig i salonen eller PM mig på instagram @bobbypinhairstudio.

Tina

Medejer af BobbyPin

Jeg har været i frisørfaget i mere end 25 år.
Jeg går op i høj faglighed, og hvor god tid og dialog med kunden er af høj prioritet.
Hvilket afspejles i mit omhyggelige arbejde og med sans for detaljerne.

I mit arbejde udfører jeg klipninger, diverse farvebehandlinger og reflekser, om det er et nyt look der ønskes eller en genopfriskning.

Jeg tilbyder også extension med tape metoden fra Hairtalk, da dette er den mest skånsomme for ens eget hår, og hvor mulighederne er mange.
Kontakt mig i salonen, eller via PM på instagram: @bobbypinhairstudio.
Glæder mig til at s dig.
Kan du ikke finde en tid den dag du ønsker, så kontakt os på tlf 53839499 eller på Instagram: Bobbypinhairstudio, så vender vi tilbage.